Het   Neerland

     Recreatie op het Zeeuwse boerenland nabij zee en strand

Enjoy Zeeland 
@ het Neerland


Ligging

Op het Walcherse platteland met uitzicht op de duinen van de prachtige zuidstranden staat onze boerderij: het Neerland. De ligging is uniek vanwege het mooie uitzicht, de rust en de ruimte die u bij ons kunt vinden. Tegelijkertijd bevindt u zich op fietsafstand tot het strand (2km), de dorpen Biggekerke en Koudekerke (1km), de  sfeervolle monumentale stad Middelburg (5km) en de maritieme stad Vlissingen (6km).


Tal van mogelijkheden

Walcheren kent vele gezichten en daarom zijn er vele activiteiten die u kunt ondernemen of leuke uitstapjes die u kunt maken.

Er zijn tal van routes uitgezet voor wandelaars, fietsers en ruiters. Vanaf het Neerland heeft u direct aansluiting op het knooppunten systeem. Het is natuurlijk ook de moeite waard om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Een bezoek aan de historische steden Veere en Middelburg is zeker de moeite waard. Ook Vlissingen met de boulevard waar je de schepen bijna kunt aanraken mag eigenlijk niet ontbreken. Een optimaal vakantie gevoel kunt u beleven in de badplaatsen Domburg en Zoutelande.

Gedurende de zomer zijn er tal van evenementen: cultuurfestival Onderstroom in Vlissingen, Filmfestival "Film by the Sea" in Vlissingen, Gaaischieten in Domburg en Westkappelle met kermis, Zeeland Nazomerfestival in Middelburg en omstreken, Kunst en Cultuurroute in Koudekerke, Weekend van de Zeeuwse Kustmarathon.  

In de meeste plaatsen is er wekelijks een markt en op tal van plaatsen wordt wekelijks de Zeeuwse folkloristische sport "het ringsteken" beoefend.

Een uiteraard mag tijdens uw verblijf een bezoek aan duinen, strand en zee niet ontbreken. En ook het strand kent vele gezichten. De Walcherse kust heeft prachtige en schone stranden met overal weer een andere " look".